top of page

Hoe mijn beeldhouw-avontuur begon ...De inspiratie voor het maken van spirituele beelden is gekomen vanuit mijn liefde voor edelstenen en heilige symbolen. Ik had het briljante idee om in rozenkwarts het heilige symbool " Flower of Life"

te beeldhouwen. Maar helaas is rozenkwarts zo ontzettend hard, dat ik dat idee moest laten gaan en besloot het eerst met speksteen te proberen.

En zo werd mijn eerste beeld geboren: een hart daarin een iets verdiepte Flower of Life. Vervolgens kreeg ik het idee om een beschermengel te maken. Aartsengel Michael van roze speksteen. Met zwaard, vleugels, cape en woeste lange haren. De volgende beschermengel, een vrouwelijke van wit speksteen, werd juist heel sereen. Ze beeldt het licht in ieders hart uit met als extra dimensie op de plaats van haar hart, een hartvormige ruimte met daarin een Herkimer Diamant geplaatst.

“Herkimers zijn verbonden met het helder witte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Als je een Herkimer Diamant draagt dan kun je een voortdurende, bijna onmerkbare verbondenheid met de hogere spirituele werelden ervaren. Je komt hierdoor gemakkelijker in contact met de Engelenwerelden. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. Herkimer Diamant bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen electrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Herkimer Diamanten geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn.” - uit Lichtpuntjekristallen.nl

Dus zeer toepasselijk voor mijn reis in het maken van deze prachtige beschermengelen die mogen uitvliegen naar de juiste bestemmingen om het Licht te brengen.Alle blogs
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
nieuwste blog
Volg Spirit Stones ook via
  • Facebook Classic
bottom of page