top of page
OVER MIJ

Desirée Blaas-Wiering (1972) Geniet van het leven op deze prachtige planeet en haar doel is om Licht te brengen.

 

Naast het maken van intuïtief spirituele beelden, geniet ik enorm van de dieren en de natuur om mij heen. 

Met manlief en hondjes verken ik graag de prachtige natuur van Nederland maar bovenal die van de Alpen landen. 

 " De bergen hebben iets magisch, vooral de Eiger in Grindelwald, Zwitserland.

De rust en ruimte maar vooral het gevoel wat ik krijg als ik daar weer ben, het voelt als thuiskomen! "

Na lang werkzaam te zijn geweest als dierenarts-assistente en medewerker op de sportpaarden handelstal van mijn zwager, vervolgde ik mijn weg naar een opleiding Klassieke Homeopathie voor Dieren (Amersfoort 2001) en na specialisatie bijscholing Ziekteclassificatie (VHCN) volgde een proces van een eigen praktijk in de veterinaire homeopathie.

Vanwege de soms enorme complexiteit aan ziekte-, genezings- maar ook stagnatieprocessen bij de patiënt, heb ik na een aantal jaren eigen praktijk, besloten op zoek te gaan naar een eenvoudige en vooral,

een nóg veel zachtere manier van genezen. 

Waarop de, altijd in enorme hoeveelheden aanwezige, Energie van het Universum naar voren kwam.

Ondertussen verhuisden de werkzaamheden van de handelstal naar het bijbehorende manege-gedeelte (HC Muiderberg) waar nóg meer dieren waren om intuïtief en telepathisch contact mee te maken en de Universele Energie mee te delen.

 

En in deze periode kreeg ik steeds meer fascinatie voor engelen, kristallen en heilige symbolen.

Waarop het idee geboren werd om een Flower of Life graveren in een stuk Rozenkwarts. Maar aangezien Rozenkwarts een zeer hoge steenhardheid heeft, heb ik dat idee maar even opzij gezet..

Mijn moeder, Roswitha Wiering-Heuff, kunstenares in hart en nieren, was toen inmiddels al meerdere jaren op een beeldhouw-club bezig met spekstenen beelden. 

En zo ben ik in contact gekomen met speksteen.

Het maken van de intuïtieve spirituele beelden is een zeer recente ontwikkeling en autodidact. Ik heb dus geen les gehad maar werd me ineens bewust van een prachtig talent.

Pas begin 2016 werd eindelijk het idee van een Flower of Life graveren in steen, werkelijkheid in een prachtig stuk roze speksteen wat al heel duidelijk de vorm van een hart had. Die kun je zien op de pagina Beelden, Heilige Symbolen: Flower of Life Heart.

Het tekenen en schilderen heb ik in 2017 weer opgepakt en ik geniet ervan om een portret realistisch na te tekenen of schilderen en het net dat beetje extra mee te geven. Ook de Persoonlijke schilderijen zijn geweldig om te maken, de bijzondere boodschappen die ik doorkrijg en het schilderij met zorg en precisie tot een kunstwerk te maken waar men nog jaren van kan genieten.

Mijn wens om anderen te helpen met genezen en heel worden, is op deze manier omgezet van de klassieke homeopathie naar het creëren van Intuïtieve Spirituele Beelden en Schilderijen die de Universele Liefdes energie bevatten.

En in combinatie van hoog trillende kristallen, helpen de beelden iedereen om in het hier en nu als Engelen op aarde te leven! 

bottom of page