top of page

SPIRIT STONES

Spirit Stones betekent letterlijk ' spirituele stenen' en dat noem ik energetische beeldende - of spirituele kunst. De stenen beelden bevatten 'spirit' ook wel ziel en levenskracht genoemd en deze levenskracht of levensenergie is overal op en in de aarde aanwezig. Vandaar dat ik steeds vaker de Spirit Stones ook "Energy in Art" noem. "Energie in kunst". 

Tijdens het beeldhouw proces merk ik dat deze energie via mijn lichaam doorgegeven wordt aan de steen maar dat het ook vanuit de steen zelf komt. Soort van telepathisch communiceren met de energie. 

Het beeld, meestal een engel, dat vorm gegeven wil worden, bepaalt grappig genoeg zelf hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.

Als het beeld in opdracht is, maak ik verbinding met de energie van de persoon waardoor er op die manier een heel persoonlijk energetisch beeld ontstaat.

Dat gaat allemaal intuïtief. Ik heb gemerkt, na het maken van meerdere persoonlijke beelden in opdracht, dat bij ieder beeld een boodschap voor de opdrachtgever naar voren komt. Een zielen-boodschap om mee aan de slag te mogen in dit leven. 

Graag combineer ik de beelden met kristallen die een extra dimensie aan het beeld geven door hun specifieke werking. 

Deze kristallen komen onder andere via Lichtpuntjekristallen.nl uit Roosendaal waar kristallen met een hoge vibratie worden verkocht.

Juist deze hoog vibrerende kristallen helpen de mensheid op ons pad in het ascentie-proces en om als mens in het hier en nu als Engelen op aarde te leven.

De intuïtieve spirituele beelden die ik maak zijn tot nu toe bijna allemaal engel of een esoterisch figuur geworden. 

Van grotere beschermengelen, lichtbrengers sommigen inclusief zwaard en kristal tot kleinere engelen in sereen biddende houding.

Ieder beeld wordt weer anders, ook al probeer ik ze doen gelijken. Het is alsof de engel die zichtbaar wil worden via het stenen beeld, zelf bepaalt hoe hij of zij er uit ziet.

Veel beelden hebben een groot hart op de plek van de vleugels gekregen. Juist om de Liefde te benadrukken! Liefde voor de persoon zelf, waar de engel naar toe mag.

En ook om te helpen herinneren aan de allesomvattende energie waar we allemaal van af stammen, de Bron van Liefde.

En dat is ook mijn doel bij het maken van deze beelden. Dat de Spirit Stones mogen uitvliegen over de prachtige Aarde om op de juiste bestemming aan hun taak te kunnen beginnen !

Heb je interesse in een beeld wat je hebt gezien op mijn website of wil je graag een persoonlijk beeld, mail me dan!

Dan maken we een afspraak zodat ik je beter kan leren kennen

en voor jou een hele persoonlijke Spirit Stone kan maken!

DSC02049_edited.jpg

Spirit Stones gemaakt van speksteen of albast

gecombineerd met een kristal of bladgoud

bottom of page