top of page

UITLEG PERSOONLIJK BEELD

 

Hoe werkt het ?

​Spirit Stones heeft geen fysieke winkel/galerie maar is werkzaam vanuit het atelier/studio in Muiderberg, Noord-Holland.

Ik maak beelden met de intentie om Licht te brengen bij degene die zich aangetrokken voelt tot het beeld.

En steeds vaker realiseer ik me dat zij hun eigen Licht herkennen, want iedereen heeft dit prachtige Licht van de Bron in zich. Zo voel ik het althans.

 

Sommige beelden op mijn site wachten nog op hun juiste bestemming en zie je een beeld waartoe je je aangetrokken voelt, schroom niet en mail mij! 

En sinds oktober 2022 zijn er ook enkele Spirit Stones te koop via de spirituele lifestyleshop Grateful Living in 's-Graveland!

Persoonlijk beeld

Daarnaast maak ik ook beelden op verzoek, een Persoonlijk beeld.

Wil je ook graag een persoonlijk beeld dan is het eerst nodig dat ik je wat beter leer kennen aan de hand van een aantal persoonlijke vragen.

Na het maken van diverse persoonlijke beelden heb ik gemerkt dat het beeld en het kristal de ontvanger steunen bij zijn/haar bijzondere reis op deze prachtige aarde. En die reis is natuurlijk voor iedereen weer anders!

Ik maak het beeld vanuit mijn hart en in verbinding met de Bronenergie en waardoor ik jouw energie kan voelen.

Ik ontvang als het ware een boodschap voor jou, die ik mag doorgeven, via een beeld. Dit gaat allemaal intuïtief. 

Deze boodschappen hebben tot nu toe allemaal te maken gehad met de zielenmissie van de opdrachtgever.

Waarom je hier nu op Aarde bent. En dat kan soms behoorlijk pittig zijn aangezien het vraagt om innerlijke actie.

Dat betekent dat je uit je comfort-zone mag komen en met een verruimend bewustzijn aan de slag mag gaan met de boodschap.

Sommige vragen zijn bijvoorbeeld:

Wat zou je doen, als geld niet nodig was? Wat maakt je blij tot in het diepste van je ziel en waarom? Waar gaan je ogen van stralen?

Heb je affiniteit met een specifiek deel van de aarde, van bepaalde planeten, met situaties uit de geschiedenis, wellicht geschiedenis die niet in de boekjes staan? Affiniteit voor een tijdperk? Welke kleuren spreken je het meest aan? Over welk onderwerp kun je gepassioneerd praten? Wat is je diepste wens?

En natuurlijk wil ik graag wat weten over je achtergrond, het gezin waarin je opgegroeid bent etc..

( toevoeging: 2022; Ik merk dat ik steeds minder de vragenlijst gebruik en steeds meer mijn intuïtie volg. Dat geeft soms dat ik wel iets moet terug koppelen om zeker te zijn, maar ook dat proces gaat steeds vloeiender!)

Ook maak ik Persoonlijke Bescherm Engelen voor de nieuwgeborene die ik Geboortebeelden heb genoemd.

Wat een bijzonder kraamcadeau! Voor de ouders maar ook voor het kindje waar het voor de rest van het leven gesteund zal voelen.

Juist nu ( vanaf 2000 al ) komen er zeer hoogtrillende zielen naar aarde die incarneren als mens. De informatie die ik van hen heb mogen ontvangen is zo mooi en liefdevol. Ze zijn hier echt om de aarde en de rest van de mensheid te helpen op ons ascentiepad.

Kijk bij de Geboortebeelden voor de afbeeldingen en boodschap die ze brengen!

En ik maak ook Herdenk- of Gedenkbeelden voor mens en dier. Voor wanneer een dierbaar mens of dier over is gegaan, rest enkel nog de herinneringen. Hoe mooi is het dan om nog iets tastbaars te hebben. 

Maar ook bij leven om jullie band te eren! 

Kijk bij de herdenkingsbeelden voor meer informatie en de foto's van al gemaakte Herdenkingsbeelden.

Bijpassend kristal

Na een persoonlijke vragenlijst en gesprek ga ik op zoek naar een kristal die jou zal doen inspireren. De kristallen die ik gebruik en verwerk in de beelden zijn hoog trillend en komen bij een speciale kristallenwinkel, Lichtpuntjekristallen.nl uit Heerle, vandaan. 

Alle kristallen ( net als alles hier op aarde)  trillen in hun eigen specifieke frequentie. Juist deze hoog vibrerende kristallen helpen de mensheid op ons pad naar Ascentie en om als mens in het hier en nu als Engelen op aarde te leven.

Speksteen

Waarna nog een zoektocht volgt, namelijk die van een mooi stuk speksteen te vinden in een mooi bijpassende kleur.

In de beeldhouwwinkel heb ik vaak al een eerste ingeving welk brok speksteen mee wil. Vaak kijk ik toch nog alle bakken door, terwijl mijn eerste keus al in het karretje ligt en dat ook altijd de steen is geworden waar ik mee aan de slag mocht!

Bijzondere werkwijze

Ik snap dat dit geen gebruikelijke werkwijze is zoals we dat in de samenleving gewend zijn.

Want je kiest het beeld, de steen qua kleur of kristal niet zelf uit, dat doe ik, omdat ik intuïtief doorkrijg welk stuk steen of welk kristal ik moet oppakken. 

Grappig genoeg weet ik inmiddels ook dat wanneer ik er met mijn hoofd tussen ga zitten, dus zelf bedenk welke steen of kristal het moet worden, er niks uit mijn handen komt! 

Het is alsof de engel met boodschap en al, al in de juiste steen en kristal zit!

Een persoonlijk beeld is complete verrassing. Maar wel speciaal voor jou, en met een belangrijke boodschap, ook speciaal voor jou! 

Ik creëer een beeld voor jou wat ik van te voren niet weet hoe het er uit komt te zien. Ik krijg gaandeweg in het proces, beelden en namen door, die ik vervolgens uitwerk in een tekening, hoe het beeld er uit wil komen te zien. 

Wanneer is het beeld klaar?

Over het moment vanaf wanneer jouw beeld klaar is, heb ik gemerkt dat ik eigenlijk helemaal geen indicatie of datum kan geven.  

De beelden ontstaan in het juiste moment.

Dat betekent dat ik helaas geen aflever datum kan geven omdat ik gemerkt heb, dat deadlines mijn verbinding en daarmee het proces van het creëren van het beeld boycotten.

Ik maakt niet zomaar een beeld, maar geef jou een stukje van jeZelf mee.

Uniek en one of a kind!

Het is dus een uniek en 'one of a kind-beeld' speciaal voor jou gemaakt! Er is er géén tweede van op de wereld!

Soms zijn er energie downloads en kan het voor mijn energie maar vooral ook van jouw energie nodig zijn dat er eerst een dieper bewustwordingsproces moet plaatsvinden, voordat ik verder mag met het beeld.

Ik heb gemerkt dat juist door deze tussentijdse processen er via het beeld een nog duidelijker en intenser stukje van jouw essentie meegenomen mag worden in het creëren van het beeld. Het beeld is dus echt een stuk van jou Zelf.

En soms is ook de energie van de zon en maan nodig in de voltooiing.

Kortom, best onhandig maar zo gaat dat met energie. Alles komt op het perfecte moment! 

Beelden in specifieke opdracht

Ik maak ook beelden in opdracht waarbij jij wel meer in de hand hebt, hoe het beeld er uit komt te zien.

Maar ook hierbij merk ik dat ik gestuurd wordt tijdens het beeldhouw-proces en dat de engel toch nog zelf bepaalt hoe ze wordt vorm gegeven. 

Ben je op zoek naar een specifieke engel? Mythisch figuur? Of gedenk beeld?

Neem dan contact op en dan bespreken we wat ik voor jou kan maken!

Ik zal een tekening maken van hoe ik denk dat ik jouw specifieke wens in steen kan creëren.

Prijzen

De prijs voor een Spirit Stone (Persoonlijk Beeld, Herdenkbeeld of Geboortebeeld) hangt af van het formaat van de steen, de gewerkte uren, evt een bijpassend kristal of bladgoud en evt een sokkel.

Een sokkel maakt het beeld vaak helemaal compleet maar komt helaas wel met een aardig prijskaartje. Denk aan een beeld van 15-20 cm aan een sokkel met de prijs tussen Euro 75,- en Euro 150,-.

Ter voorbeeld een Spirit Stone van 25-30cm inclusief bijpassende sokkel gaat vanaf Euro 500,-

Maar natuurlijk maak ik ook Spirit Stones zonder sokkel en kleiner van formaat.

Heb je een bepaald budget? Neem dan contact met me op, dan kijk ik wat ik voor jou kan maken!

Ophalen

Als het beeld helemaal klaar is, kun je er voor kiezen om het hier in het atelier in Muiderberg op te halen

of dat ik het veilig en stevig ingepakt kom langs brengen ergens in Nederland.

Hiervoor worden reiskosten a 0,30ct / km in rekening gebracht.

Via post verzenden doe ik liever niet i.v.m. grote kans op schade.

De prijzen van de persoonlijke beelden zijn afhankelijk van het formaat, het aantal werkuren en de gebruikte kristallen.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag andere Persoonlijke Spirit Stones zien? Neem dan een kijkje bij de Galerie van de Persoonlijke Beelden!

 

Of wil je graag meer informatie?

Je kunt mij bereiken via de email: deesbw@hotmail.com of je kunt ook het formulier bij de knop contact invullen.

 

Ik hoor graag van je!​​

Warme groet en hopelijk tot snel,

Desirée

bottom of page