top of page

De Iniminies !

In de zomer van 2023 is een nieuw type Spirit Stone geboren!

De Iniminie!


Ze zijn een heel stuk kleiner dan de 'gewone' Spirit Stone beelden, maar 6 a 7 cm groot.

Maar ook bij deze Iniminies wordt ik door mijn intuïtie geleidt en de energie die zich zichtbaar maakt via de Iniminies.


De meeste Iniminies zijn in de energie van Maria Magdalena gemaakt. En het voelt ook alsof deze liefdevolle vrouwelijke en zachte energie juist nu extra aanwezig mag zijn op aarde. Met alle chaos en onrust in de wereld.


Naast Maria Magdalena zijn er ook meerdere Iniminies die als Lady Venus, Godin Isis en/of als Aartsengel Michaël naar voren wilden komen. Michaël heeft zelfs een zwaard van helder seleniet gekregen!


De Iniminies zijn op de tuinexpositie in Laren voor het eerst aan de wereld getoond en meerdere hebben daar al hun bestemming gevonden.


De tweede lichting Iniminies is spoedig klaar, het polijsten neemt iets meer tijd in beslag en dan zullen zij ook via de spirituele Lifestyleshop Grateful Living in 's-Graveland te koop zijn voor maar Eur 29,95.

Een met aandacht en liefde uitgezocht cadeautje voor jezelf of een dierbare. Om iemand een hart onder de riem te steken en te helpen herinneren aan deze liefdevolle energie die overal op aarde aanwezig is! Hoe mooi is dat!

Comments


Alle blogs
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
nieuwste blog
Volg Spirit Stones ook via
  • Facebook Classic
bottom of page