top of page

de 'Beste' wensen!

Hallo lieve allemaal!


Aan het begin van dit prachtige nieuwe jaar, wil ik graag iedereen een heel goed en gezond jaar toewensen!

En eigenlijk wensen we elkaar altijd 'de beste wensen'.

Je wilt graag het allerbeste voor de ander waarbij we soms niet weten wat dat precies is. Dat verschilt per persoon, mogelijk vandaar de 'beste' wensen. Dan hebben we hopelijk het complete pakket te pakken :-)


Wat ik daar aan zou willen toevoegen is dat ik wens dat iedereen de 'beste versie' van zichzelf mag zijn in dit prachtige nieuwe jaar!


En persoonlijk denk ik dat we dat helemaal in eigen handen hebben, namelijk door heel bewust te zijn in hoe we op de ander en op situaties reageren. En ja, ik weet het , het klinkt heel makkelijk. Maar het is naar mijn idee niet onmogelijk. Misschien uitdagend in heftige omstandigheden, maar ik geloof dat de mens tot zeer veel mooie dingen in staat is.

Inclusief begrip en compassie voor de medemens, ook in de pittige situaties.


De afgelopen twee jaren hebben mij weer iets verder bewust gemaakt van mijn eigen meningen en 'programmaatjes',

die wanneer ik ze van een ander standpunt bekeek, niet altijd meer relevant waren.

Ik heb geleerd nóg meer naar mijn intuïtie te luisteren en dat heeft me naar prachtige situaties geleid om te reageren vanuit hoofd en hart tegelijk. Het mannelijke en vrouwelijke principe wat energie-wise steeds meer bij iedereen op aarde geïntegreerd wordt. Hoe mooi is dat!


En mijn wijze oma zei altijd 'je leert tot je laatste snik'. Dus ook ik zal nog heel wat valkuilen en hobbels op mijn pad tegenkomen. Maar ik heb er vrede mee want wat ik de afgelopen jaren heb mogen leren, daarmee probeer ik steeds meer vrij te komen van belemmeringen en dus steeds meer 'de beste versie van mijzelf' kan zijn.


Proost!! Op een prachtig jaar, vol leermomenten en persoonlijke ont-wikkeling en natúúrlijk heel veel

creativiteit!


Lieve groeten, Desirée


( op de foto mijn meest recente Persoonlijk Spirit Stone "Fly High Victory " . Gemaakt van okergeel speksteen, 25cm hoog)
Comments


Alle blogs
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
nieuwste blog
Volg Spirit Stones ook via
  • Facebook Classic
bottom of page