top of page

WELKOM !

Welkom op mijn website !

Mijn naam is Desirée Wiering en ik creëer energetische intuïtieve - of spirituele kunst,

waarbij ik als autodidact beeldhouwster figuratieve beelden van speksteen of albast maak.

Energetisch intuïtief betekent telepatisch communiceren met energie.

Deze beelden noem ik Spirit Stones. Op de website onder 'Spirit Stones' leg ik meer uit wat dit betekent en hoe ze gecreëerd worden.

Ik maak Herdenk- of Gedenkbeelden en -schilderijen van dierbaren en/of geliefde dieren die zijn overgegaan maar ook van dierbaren en/of geliefde dieren die nog hier bij ons op aarde zijn. Juíst om deze bijzondere band te erkennen en eren!

Ook maak ik Geboortebeelden. Dit zijn Spirit Stones speciaal voor de nieuw geborenen, hun eigen persoonlijke beschermengel die hen hun hele leven lang mag begeleiden en beschermen.

Maar ik maak ook Engelen in diverse vormen, Lichtgidsen, Beschermengelen, Goden en Godinnen, Eenhoorns & Verlichte Meesters van speksteen of albast, vaak gecombineerd met een bijpassend kristal of bladgoud.

 

Soms wordt deze vorm van kunst ook wel energetische kunst of spirituele kunst genoemd.

Zelf denk ik dat esoterische kunst ook wel op zijn plaats is voor mijn werk, dit is kunst waarbij allerlei kunstvormen uit de spirituele, esoterische of magische wereld geput wordt voor de inspiratie. Dus goden en godinnen, eenhoorns, draken en de vele mythische figuren.

Daarnaast maak ik Fine Art dier portretten en tekeningen/schilderijen van een combinatie van dieren, mensen en landschappen, welke ik Color Creations noem.

Vaak werk ik realistisch maar vind het ook leuk om soms wat meer mijn intuïtie te volgen en te tekenen wat getekend wil worden.

Hierbij werk ik voornamelijk met pastelkrijt en aquarelverf. Maar ik vind het ook leuk om diverse media te mixen en de bijzondere effecten elkaar te laten versterken.

Ik geloof dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde wat we niet kunnen zien, maar wat we des te meer kunnen voelen. Ik ben van nature behoorlijk nuchter maar heb nu al zo veel ervaringen gehad waarbij de dingen niet te verklaren zijn.

 

Door me bewuster te zijn van mijn eigen lichaam heb ik mijn intuïtie leren kennen en weet inmiddels waar ik naar moet luisteren. En mocht mijn brein weer eens er tussen komen, dan merk ik direct dat het creatieproces stokt. Dus terug naar het hart en de intuïtie!

Veel plezier met het bekijken van mijn website!

                                                                                                                 

Lieve groet,  Desirée 

Ben je geïnteresseerd in een beeld of schilderij dat je op mijn website hebt gezien of wil je een persoonlijk beeldhouwwerk of portret?

Neem dan contact met me op!   

INSTAGRAM-FEED

RECENSIES

© Desirée Wiering 2016-2024. De foto's en tekst op deze website kunnen enkel met toestemming van mij gebruikt worden.
 

Privacyverklaring

Disclaimer

Contact

KvK nr: 74966537

BTWnr: NL167311323B01

bottom of page